کلوچه با مغز سیب ودارچین
#کلوچه_بامغز_سیب_و_دارچين مواد لازم خمیر مایه 1 ق غ شکر 1 ق چ. کره 60 گرم شیر 1پیمانه شکر 1 ق غ آرد به مقدار لازم مواد داخل خمیر سیب شیرین متوسط 2 عدد دارچین 1 ق چ . زعفران اب کرده 1/3 ق چ. شکر 200 گرم زرده تخم مرغ 1 عددبا 2 قاشق اب ولرم برای رو مال.گردو خورد شده در صورت تمایل طرز تهیه برای این کلوچه لذیذ ابتدا خمیر مایه را با 1 ق چ شکروکمی آب گرم مخلوط کرده کناری گذاشته به مدت 15 تا 20 دقیقه تاپف کند. کره نرم شده و شیر ولرم و خمیر مایه و شکر را داخل ظرفی بریزید و کم کم آرد الک شده را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست اید و بدست نچسبد روی خمیررا پوشانده ودر جای گرم به مدت 1 ساعت بزارید در این زمان مواد داخل خمیر را آماده کنید.سیب رو پوست کنده و رنده کنید و درون ماهی تابه بریزید و با شکر مخلوط کنید و روی شعله کم بگذارید تا اب سیب کاملا کشیده شود وبعد دارچین و زعفران رو اضافه میکنید ودرصورت تمایل گردو خرد شده یک تفت کوچک داده وشعله راخاموش کنید. از خمیر اندازه نارنگی بردارید و داخل دست گرد کرده وسطشو گود کنید 1 ق از مخلوط سیب داخلش بریزیدو د وباره گرد کنید همه کلوچه ها را به همین صورت آماده کنیدودرسینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایدچیده ودرفر بادمای 180درجه سانتیگرادبه مدت 20 تا30 دقیقه قرار دهید. هم برای صبحانه وهم عصرانه آماده کنید وازخوردنش لذت ببرید نوش جان ? ?