چی بپزم طلبگی خورش قیمه بامیه
09 اردیبهشت 1400 توسط زهرا رضایی سرتشنیزی
#خورشت قیمه_بامیه برای این خورشت خوشمزه یک عدد پیاز رو نگینی ریز کردم داخل قابلمه تفت دادم وقتی سبک شد گوشت خورشتی رو اضافه کردم رنگ گوشت که تغییر کرد لپه از قبل شسته شده و خیس شده رو اضافه کردم و حسابی سرخ کردم وقتی مواد کاملا سرخ شد رب گوجه فرنگی و زرد چوبه اضافه کردم رب که سرخ شد ورنگ پس داد آب ولرم اضافه کرده وبا شعله متوسط اجازه دادم تا بپزه ،وقتی پخت، نیم ساعت آخر بامیه سرخ شده رو با یک قاشق پودر لیمو عمانی ونمک اضافه کردم و اجازه دادم تا خورشت حسابی پخته و جا افتاده بشه ☺️??? .نکته: گوجه رنده شده هم میتونید داخل خورشت بریزید .پ ن:اگر لپه حسابی سرخ بشه به هیچ عنوان داخل خورشت وا نمیره☺️ پ ن:این غذا قیمه بامیه هست با خورشت بامیه فرق داره.