خلال پسته خانگی
25 خرداد 1400 توسط زهرا رضایی سرتشنیزی
خلال پسته خانگی طرز تهیه: پوست پسته های تازه رو جدا کنید. داخل قابلمه ای آب بریزید وقتی به جوش اومد پسته ها رو داخلش بریزید و بعد 1دقیقه آبکش کنید و سریع داخل آب خنک بریزید.با این روش پوست نازک روی پسته سریع و راحت جدا میشه. وقتی پوست نازک پسته ها رو هم جدا کردین پسته ها رو از وسط جدا کنید و هر قسمت رو با چاقوی اره ای به 4قسمت تقسیم کنید. پسته های خلال شده رو روی یک پارچه ی تمیز بریزید و پهن کنید و چند روز یه جای خنک و به دور از نور مستقیم آفتاب قرار بدین تا کامل کامل خشک بشه(اگه کامل خشک نشه کپک میزنه) خلال پسته های خشک شده رو داخل یه ظرف درب دار بریزید وداخل یخچال نگهداری کنید.